Oferta Cooperativa Agrícola de Montbrió del Camp

 

 

2017-2018

Els pagesos de Montbrió som l’ànima de la cooperativa. Una cooperativa que des de l’any 1944 ens ha permès compartir coneixement, millorar l’elaboració i donar a conèixer els productes de la nostra terra. Montbrió del Camp forma part de la DO Siurana on destaca el cultiu de l’olivera i segueix el llegat d’una tradició mil·lenària arrelada a la terra.

 

L’oli Montebrione és el resultat d’un cultiu i un procés de selecció i d’elaboració acurats. Un oli d’oliva de categoria superior obtingut directament d’olives arbequines mitjançant només procediments mecànics. El seu peculiar gust afruitat, l’aroma i la mínima acidesa fa que sigui un oli verge extra molt equilibrat, un oli que pels seus atributs, imprescindibles en la dieta mediterrània, ha rebut diversos reconeixements i premis.

 

El moscatell Montebrione és un vi de licor únic i especial, reconegut i admirat històricament. Un vi de sabor dolç i de gust persistent, obtingut de raïms de moscatell de la varietat Alexandria, que esdevé ideal per compartir amb fruits secs, postres i dolços, gràcies als aromes subtils de tons cítrics, compotes, melmelades i de fruita seca.

 

L’autèntic vermut de Montbrió és ideal per compartir a l’hora de l’aperitiu. Cada any, l’elaborem artesanalment amb herbes del Baix Camp, tal com ho hem fet tota la vida. El resultat és un vi d’aperitiu únic, ric en matisos, un autèntic plaer per als sentits a l’assaborir els seus aromes a bosc mediterrani, a farigola, a romaní o fonoll, a tòfona i a mel.

 

Trobareu els nostres productes a l’agrobotiga en el següent horari:

Dilluns a divendres de 9 a 13 i de 17:30 a 20:00

Dissabtes de 9:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:00  i Diumenges de 10 a 14:00

Si algú està interessat en què se’ls hi portin els productes al seu domicili, s’ha de posar en contacte amb la Cooperativa per gestionar el preu del transport.

 

AGRÍCOLA DE MONTBRIÓ DEL CAMP SCCL

Avda Sant Jordi, 19-21

43340 Montbrió del Camp

977 82 60 39

cooperativa@montebrione.cat

www.montebrione.cat